Poëzie het héle jaar door!
25 januari 2024

Maandag 22 januari vond de eerste webinar ‘poëzie in de klas’ plaats. Hierna volgen er nog twee. Met meer dan 250 inschrijvingen voor de webinar mag ik toch van een klein (groot?) succes spreken! De reacties zijn heel positief en dat doet mij enorm deugd! Van leerkrachten die me mailtjes sturen, over leerkrachten die de gedichtenbingo of het poëziereactiespel gebruiken en er foto’s van op Instagram posten tot leerkrachten die een vorming voor hun schoolteam boeken.

Na de webinar deelde ik een gedichtenbingo en een poëziereactiespel. Heb je interesse? Downloaden, afprinten en gebruiken maar! Wil je de opname van de webinar nog bekijken? Stuur me gerust een mailtje.

Mijn oproep was om de rijke poëzietaal het hele schooljaar door te laten klinken in de klas, niet alleen tijdens de poëzieweek. De poëzievitamientjes dragen bij tot krachtig taalonderwijs en tot leesbevordering en verdienen dus een vaste plek in het onderwijs!

Interesse?

Interesse om een studiedag, infoavond, workshop, inspiratiedag… te organiseren? Op zoek naar advies rond boeken of (voor)lezen? Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.